Peel the potatoes and cut into thin bars. Rinse the potatoes with cold water, then place in a deep bowl and cover with water to remove the starch. Place the bowl in the refrigerator for 2-3 hours. Then dry the potatoes on paper towels. Take a flat, wide serving plate and line it with paper napkins. Rinse the beef and trim off excess fat.
Картофель очистите от кожуры и нарежьте тонкими брусками. Ополосните картофель холодной водой, затем сложите в глубокую миску и залейте водой, чтобы смыть крахмал. Поставьте миску в холодильник на 2-3 часа. Затем обсушите картофель на бумажных полотенцах. Возьмите плоскую широкую тарелку для подачи и застелите ее бумажными салфетками. Говядину ополосните и срежьте лишний жир.
Prepare French fries. Pour oil into a deep pan about 5 cm deep, but not more than 1/3 of the pan's volume. Heat the oil and drop in the chopped potatoes in batches. Stir the potatoes to avoid the slices sticking together. Fry for 3-5 minutes, then remove the cooked potatoes with a slotted spoon and place on a plate lined with a paper towel.
Приготовьте картофель фри. Влейте в глубокую кастрюлю масло примерно на 5 см глубиной, но не больше 1/3 объема кастрюли. Разогрейте масло и опускайте партиями нарезанный картофель. Перемешивайте картофель, чтобы избежать склеивания ломтиков. Жарьте 3-5 минут, затем достаньте приготовленный картофель шумовкой, положите на тарелку с бумажным полотенцем.
Make the sauce. Heat vegetable oil in a frying pan. Place the meat in the pan, sprinkle with salt and pepper and fry it on both sides for about 5 minutes. Then pour 500 ml of water and simmer the meat in it for about 45–60 minutes. Remove the meat from the pan and add 100 g of flour to the water. Stir, reduce heat and simmer the sauce for 10 minutes, stirring constantly, until it thickens.
Сделайте соус. Разогрейте на сковороде растительное масло. Положите мясо на сковороду, посыпьте солью и перцем и обжарьте его с двух сторон примерно по 5 минут. Затем налейте 500 мл воды и тушите в ней мясо около 45–60 минут. Уберите мясо из сковороды и положите в воду 100 г муки. Перемешайте, убавьте огонь и варите соус 10 минут, постоянно помешивая, пока он не загустеет.
Place a portion of French fries on a wide plate, add salt, pour over meat sauce and place cream cheese on top.
На широкую тарелку выложите порцию картошки фри, посолите, полейте мясным соусом и выложите сверху творожный сыр.