Lightly break the corn sticks, being careful not to crush them into dust. Melt the butter. Place the toffees in a bowl. To serve, melt the chocolate in a water bath, grind the hazelnuts in a mortar or coffee grinder.
Слегка поломайте кукурузные палочки, стараясь не размять их "в пыль". Растопите сливочное масло. Ириски выложите в миску. Шоколад для подачи растопите на водяной бане, фундук измельчите в ступке или кофемолке.
Mix boiled condensed milk, butter and toffee. Place the butter in a saucepan, add boiled condensed milk. Place over low heat and simmer until smooth, stirring constantly, for 5-10 minutes. Then add the toffee, mix thoroughly and simmer for about 5 minutes until the mixture is smooth.
Смешайте вареную сгущенку, масло и ириски. Выложите масло в кастрюлю, добавьте вареную сгущенку. Поставьте на медленный огонь и топите до однородности, постоянно помешивая, в течение 5-10 минут. Затем добавьте ириски, тщательно перемешайте и топите еще примерно 5 минут до однородности массы.
Combine sticks and melted mixture. Add chopped nuts and a mixture of butter, toffee and condensed milk to the sticks. Then mix all ingredients until smooth and lumpy. Gathering lightly, place the mixture on cling film and form into a sausage. Wrap it well in film and roll it on the table.
Смешайте палочки и растопленную смесь. В палочки добавьте измельченные орешки и массу из масла, ирисок и сгущёнки. Затем перемешайте все ингредиенты до однородной бугристой консистенции. Слегка собирая, выложите массу на пищевую плёнку и сформируйте колбаску. Хорошо заверните в плёнку и прокатайте ее по столу.
Cool the sausage. Place the resulting sausage in the refrigerator for 4 hours until completely frozen.
Остудите колбаску. Полученную колбаску уберите в холодильник на 4 часа до полного застывания.
To serve, cut the sausage into circles and place the portion in a vase or bowl. Pour melted chocolate over the sausage and sprinkle with chopped hazelnuts.
Для подачи нарежьте колбаску кружками и выложите порцию в вазочку или пиалу. Полейте колбаску растопленным шоколадом и посыпьте измельченным фундуком.