Prepare the chicken fillet: place it in a pan, cover with cold water, add salt and put the pan on the fire. Bring to a boil and cook for 15 minutes until tender. Remove the finished fillet from the pan and cool. Hard boil the eggs: place them in cold water and cook for 8 minutes after boiling. Dip the finished eggs into ice water and peel. To prevent eggs from leaking during cooking, add 0.5 tsp. salt into water. To clean the eggs better, quickly plunge them into ice water. Remove the stem and seeds from the bell pepper. Peel the onion and radish. Wash the greens and dry with a paper towel.
Приготовьте куриное филе: выложите его в кастрюлю, залейте холодной водой, посолите и поставьте кастрюлю на огонь. Доведите до кипения и варите 15 минут до готовности. Готовое филе достаньте из кастрюли, остудите. Яйца сварите вкрутую: положите их в холодную воду и варите 8 минут после закипания. Готовые яйца опустите в ледяную воду и очистите. Чтобы яйца не вытекали при варке, добавьте 0,5 ч.л. соли в воду. Чтобы яйца лучше чистились, резко опустите их в ледяную воду. У болгарского перца удалите плодоножку и семена. Лук и редис очистите. Зелень помойте и просушите бумажным полотенцем.
Cut chicken fillet, vegetables, herbs and eggs into strips or cubes. Place in one bowl. Add mayonnaise.
Куриное филе, овощи, зелень и яйца нарежьте соломкой или кубиком. Сложите в одну миску. Добавьте майонез.
Add salt and pepper to taste and stir the salad. The salad is ready! Serve in a salad bowl or in portioned plates, garnished with finely chopped fresh herbs.
Посолите, поперчите по вкусу и перемешайте салат. Салат готов! Подавайте в салатнице или в порционных тарелках, украсив мелко нарубленной свежей зеленью.
Garnish the finished salad with sprigs of herbs or bread croutons.
Украсьте готовый салат веточками зелени или хлебными гренками.