Prepare ingredients for chicken giblet soup. Wash and clean offal. Remove the skins from the garlic and onions. Peel the potatoes, wash the carrots. Cut the potatoes and onions into cubes, garlic into thin slices. Grate the carrots on a coarse grater. Wash the dill and chop finely. Wash the rice.
Подготовьте продукты для супа с куриными потрошками. Помойте и почистите субпродукты. С чеснока и лука снимите шелуху. Почистите картофель, помойте морковь. Картошку и лук нарежьте кубиками, чеснок — тонкими пластиками. Морковь натрите на крупной терке. Укроп помойте, мелко нашинкуйте. Рис помойте.
Prepare the roast. Fry carrots and onions in vegetable oil for 2-3 minutes.
Подготовьте зажарку. На растительном масле обжарьте морковь и лук 2-3 минуты.
Prepare soup with chicken giblets. Bring water to a boil in a saucepan. Drain the giblets and cook over low heat for 50-60 minutes, skimming off the foam. After this, drain the potatoes and add salt. Turn up the fire. After boiling, cook for 15 minutes. Add fried vegetables and rice. Once it boils, cook for 5 minutes. Remove the soup from the stove. Add bay leaf, garlic and dill. Leave the dish to steep for 20 minutes.
Приготовьте суп с куриными потрошками. Доведите до кипения воду в кастрюле. Спустите потроха, варите на слабом огне 50-60 минут, снимая пену. После этого спустите картофель, добавьте соль. Огонь прибавьте. После закипания варите 15 минут. Вложите зажарку из овощей и рис. Как закипит, варите 5 минут. Уберите суп с плиты. Положите лавровый лист, чеснок и укроп. Оставьте блюдо на 20 минут для настаивания.
Serve soup with chicken giblets with sour cream.
Суп с куриными потрошками подавайте со сметаной.