Cut the mushrooms and onions into small cubes. Heat a frying pan with vegetable oil. Fry mushrooms and onions for 5 minutes until golden. Season with salt and pepper at the end. Chop the dill finely.
Грибы и лук нарежьте мелким кубиком. Разогрейте сковороду с растительным маслом. Обжарьте грибы с луком 5 минут до золотистости. Посолите и поперчите в конце. Укроп порубите мелко.
Assemble the salad: in a deep bowl, combine fried champignons with onions, potatoes and carrots. Season the salad with mustard, sour cream, salt and pepper to taste. Sprinkle dill on top and mix thoroughly
Соберите салат: в глубокой миске смешайте обжаренные шампиньоны с луком, картофель и морковь. Заправьте салат горчицей, сметаной, солью и перцем по вкусу. Сверху посыпьте укропом и тщательно перемешайте
Serve the salad garnished with a sprig of rosemary.
Подавайте салат, украсив веточкой розмарина.