Prepare the ingredients for the rainbow cake. Separate the whites from the yolks.
Подготовьте продукты для радужного торта. Отделите белки от желтков.
Start preparing the dough. Add a pinch of salt to the whites and beat until foamy. In a separate bowl, mix the yolks, butter, sugar, vanillin and flour. Fold the egg white mixture into the mixture. Stir. Divide the finished dough into 6 equal parts. Paint with dyes in different colors.
Займитесь приготовлением теста. В белки добавьте щепотку соли, взбейте в пену. В отдельной миске смешайте желтки, масло, сахар, ванилин и муку. Переложите в смесь белковую массу. Перемешайте. Разделите готовое тесто на 6 равных частей. Прокрасьте с помощью красителей разными цветами.
Bake the cakes. Bake each cake in the oven at 200 degrees for 15-20 minutes. Bake in a round pan with a diameter of approximately 20 cm. Cool the cakes.
Испеките коржи. Каждый корж запеките в духовке при температуре 200 градусов 15-20 минут. Запекайте в круглой форме диаметром примерно 20 см. Коржи остудите.
While baking the cakes, make the cream. Soak gelatin in cold water for 10 minutes. Mix the cream with powdered sugar, beat into an airy cream. Add gelatin and cognac. Stir.
Во время запекания коржей сделайте крем. Залейте желатин холодной водой на 10 минут. Сливки смешайте с сахарной пудрой, взбейте в воздушный крем. Добавьте желатин и коньяк. Перемешайте.
Assemble the cake. Place the cakes on top of each other, covering them with cream one at a time. Lubricate the sides and top with cream as well.
Соберите торт. Коржи выложите друг на друга, поочередно промазывая кремом. Смажьте кремом также бока и верх.
Decorate your rainbow cake with colored sprinkles, nuts or fruits as you wish.
Украсьте радужный торт цветной посыпкой, орехами или фруктами по своему усмотрению.