Prepare the ingredients for the chocolate pear pie. Soften the butter, cut into cubes. Wash the pears and cut them into semicircular pieces.
Подготовьте продукты для шоколадного пирога с грушами. Сливочное масло размягчите, нарежьте кубиками. Груши помойте, нарежьте на полукруглые пластики.
Make chocolate pear pie. Beat the sugar and eggs into a fluffy foam. Add baking powder, cocoa, flour. Stir. Add oil. Whisk. Fill out the form with the test. Place pear pieces on top, lightly pressing them into the dough, sprinkle with a little sugar. Bake in the oven at 180 degrees for 35-40 minutes.
Приготовьте шоколадный пирог с грушами. Сахар с яйцами взбейте в пышную пену. Всыпьте разрыхлитель, какао, муку. Размешайте. Добавьте масло. Взбейте. Заполните тестом форму. Сверху выложите кусочки груши, слегка утапливая их в тесте, посыпьте немного сахаром. Запекайте в духовке при 180 градусах 35-40 минут.
Before serving, sprinkle the chocolate pear pie with powdered sugar and cut into pieces.
Перед подачей посыпьте шоколадный пирог с грушами сахарной пудрой, нарежьте на кусочки.