Prepare your fudge ingredients. Line a baking tray with parchment. Have a cooking thermometer ready.
Подготовьте продукты для фаджа. Застелите противень для запекания пергаментом. Подготовьте кулинарный термометр.
Prepare milk paste. Place a small saucepan over medium heat. Pour in the cream, add butter, add sugar. Bring to a boil, stirring. The mixture should be cooked to a caramel state. After boiling, cook for 10 minutes, stirring constantly. Check the temperature of the mass with a thermometer. When it reaches 90-95 degrees, remove from heat. Leave for 5 minutes. Add vanilla. Stir.
Приготовьте молочную пасту. Поставьте небольшую кастрюльку на средний огонь. Влейте сливки, добавьте масло, всыпьте сахар. Доведите до кипения, помешивая. Смесь должна быть сварена до карамельного состояния. После закипания варите 10 минут, не переставая мешать. Проверьте градусником температуру массы. Когда она достигнет 90-95 градусов, уберите с огня. Оставьте на 5 минут. Добавьте ванилин. Перемешайте.
Make fudge. Place the milk paste on a baking sheet and smooth it out. Leave to cool for 1 hour.
Сделайте фадж. Молочную пасту выложите на противень, разровняйте. Оставьте для остывания на 1 час.
Cut the fudge into portions (squares) and serve with milk and coffee.
Нарежьте фадж на порционные кусочки (квадратики), подавайте вместе с молоком, кофе.