Prepare a mixer, a rolling pin, several containers and a baking sheet with parchment paper. Sift the flour through a fine sieve. Remove eggs, milk and butter from the refrigerator.
Приготовьте миксер, скалку, несколько емкостей и противень с пергаментной бумагой. Просейте муку через мелкое сито. Яйца, молоко и масло достаньте из холодильника.
Knead the dough for the cinnabons. Add yeast, sugar and a little flour to warm milk to get the consistency of liquid sour cream. Leave the finished mixture for 30 minutes. Beat the eggs separately and add to the milk. Gradually add sifted flour there. Mix the finished dough until smooth, then leave in a greased bowl for 1 hour.
Замесите тесто для синнабонов. В теплое молоко добавьте дрожжи, сахар и немного муки, чтобы получить консистенцию жидкой сметаны. Готовую смесь оставьте на 30 минут. Отдельно взбейте яйца и добавьте к молоку. Туда же постепенно добавляйте просеянную муку. Готовое тесто мешайте до однородности, после чего оставьте в чаше, смазанной маслом, на 1 час.
Prepare your Cinnabons. Roll out the finished dough, adding a little flour, into a plate 5 mm thick. Brush it with butter and sprinkle with brown sugar and cinnamon. Roll the dough into a log. Cut the roll into equal parts and place the buns on a baking sheet. Cover them with cling film or a towel and leave for 45 minutes. Then place the buns in the oven and bake for 20 minutes at 200 degrees until they are golden brown.
Приготовьте синнабоны. Готовое тесто раскатайте, подсыпав немного муки, в пластину толщиной 5 мм. Смажьте ее сливочным маслом, посыпьте коричневым сахаром и корицей. Сверните тесто в рулет. Разрежьте рулет на равные части и выложите булочки на противень. Накройте их пищевой пленкой или полотенцем и оставьте на 45 минут. Затем булочки поставьте в духовку и выпекайте 20 минут при температуре 200 градусов, пока они не подрумянятся.
Make a cream. Beat cream cheese with butter and powdered sugar, add vanillin to taste. Grease the warm buns with the prepared cream.
Сделайте крем. Сливочный сыр взбейте с маслом и сахарной пудрой, добавьте ванилин по вкусу. Готовым кремом смажьте теплые булочки.
Place the finished Cinnabons on an elegant porcelain dessert dish. The tender dough with cinnamon melts in your mouth, and the cream adds a pleasant sweetish taste to the dish.
Готовые синнабоны выложите на изящное фарфоровое блюдо для десертов. Нежное тесто с корицей тает во рту, а крем добавляет блюду приятный сладковатый вкус.