Rinse meat and mushrooms thoroughly with cold water. If necessary, trim unnecessary veins from the beef. Defrost frozen puff pastry at room temperature in advance without removing it from the packaging. Wash the eggs and separate the yolks from the whites. Cut the ham into thin slices. Cut the champignons into pieces and season with salt.
Мясо и грибы тщательно промойте холодной водой. При необходимости очистите говядину от ненужных жилок. Замороженное слоеное тесто заранее разморозьте при комнатной температуре, не вынимая из упаковки. Помойте яйца и отделите желтки от белков. Ветчину нарежьте тонкими ломтиками. Шампиньоны нарежьте кусочками и заправьте солью.
Prepare the meat. Dry the meat with napkins or a paper towel and rub well with salt and pepper. Fry the prepared beef over high heat, 2 minutes on each side. Then place the meat on a plate and brush with mustard.
Подготовьте мясо. Обсушите мясо салфетками или бумажным полотенцем, хорошо натрите солью и перцем. Обжарьте подготовленную говядину на сильном огне, по 2 минуты с каждой стороны. После выложите мясо на блюдо и смажьте горчицей.
Process the mushrooms. Using a blender, puree the mushrooms into a paste. Place the chopped mushrooms in a dry frying pan and fry until all the liquid has evaporated - about 10 minutes.
Обработайте грибы. С помощью блендера измельчите грибы в паштет. Измельченные грибы выложите на сухую сковороду и обжаривайте до тех пор, пока вся жидкость не испарится — около 10 минут.
Wrap the beef in dough. Sprinkle the table with flour and roll out the dough on it to a thickness of about 4-5 mm. Place mushrooms, ham and meat on the dough. Wrap the meat on all four sides and pinch the edges together.
Оберните говядину тестом. Посыпьте стол мукой и раскатайте на нем тесто до толщины около 4-5 мм. Выложите на тесто грибы, ветчину и мясо. Заверните мясо с четырех сторон и защепните края между собой.
Place the beef to bake. Place seam side down on a baking sheet or baking dish. Brush the dough with yolk, sprinkle them with salt, make small cuts in the dough. Place the meat in an oven preheated to 200 degrees. Bake the dish for 20 minutes, then reduce the temperature to 180 degrees and leave for another 15 minutes. Cool the finished dish at room temperature for 10-15 minutes.
Поставьте говядину запекаться. Выложите швом вниз на противень или форму для запекания. Смажьте тесто желтком , посыпьте их солью, сделайте небольшие надрезы на тесте. Поставьте мясо в разогретую до 200 градусов духовку. Запекайте блюдо 20 минут, затем уменьшите температуру до 180 градусов и оставьте еще на 15 минут. Готовое блюдо остудите при комнатной температуре в течение 10-15 минут.
Cut the finished roll into equal pieces and serve, garnished with sprigs of fresh rosemary, you can also grease it with butter.
Готовый рулет нарежьте равными кусочками и подайте к столу, украсив веточками свежего розмарина, так же можно смазать маслом.