Wash the avocado and dill and dry with a paper towel. Remove the cottage cheese from the refrigerator.
Авокадо и укроп помойте и просушите бумажным полотенцем. Творог достаньте из холодильника.
Peel the avocado, remove the pit and cut into cubes. Chop the dill finely.
Авокадо очистите от кожуры, удалите косточку и нарежьте на кубики. Укроп порубите мелко.
Prepare the tartlet filling: in a bowl, mix avocado, cottage cheese, feta, dill, salt and pepper to taste, and olive oil. Place the finished filling among the tartlets.
Приготовьте начинку для тарталеток: в миске смешайте авокадо, творог, фету, укроп, соль и перец по вкусу, оливковое масло. Готовую начинку разложите по тарталеткам.
Instead of tartlets, you can use toast or bread. Garnishing the dish with finely chopped fresh herbs is an obligatory gesture.
Вместо тарталеток можно использовать тосты или хлебцы. Украсить блюдо мелко нарубленной свежей зеленью — обязательный жест.