Sift the flour. Thaw frozen minced meat completely in the refrigerator for 5 hours. Wash and dry the tomato. Peel the onions and garlic. Preheat the oven to 250 degrees.
Муку просейте. Замороженный фарш полностью предварительно разморозьте в холодильнике в течение 5 часов. Помидор помойте и обсушите. Репчатый лук и чеснок почистите. Разогрейте духовку до 250 градусов.
Knead the dough for lahmajun. Mix milk with water, add salt. Gradually add flour, kneading the dough first with a whisk, then with your hands. Cover the dough with cling film and leave for 30 minutes.
Замесите тесто для лахмаджуна. Смешайте молоко с водой, добавьте соль. Постепенно введите муку, вымешивая тесто сначала венчиком, затем руками. Накройте тесто пищевой пленкой и оставьте на 30 минут.
Make the filling. Finely chop the tomato, onion, garlic, parsley. Combine ground beef and pork, tomato, onion, garlic, parsley, paprika, salt, black and red pepper in a bowl.
Сделайте начинку. Помидор, лук, чеснок, петрушку мелко нарежьте. Смешайте в миске говяжий и свиной фарш, помидор, репчатый лук, чеснок, петрушку, паприку, соль, черный и красный перец.
Form into flat cakes. Divide the dough and filling into 8 equal parts. Roll each part of the dough into a thin circle with a diameter of 20-25 cm. Place part of the filling evenly on the dough, as if rubbing it into the flatbread.
Сформируйте лепешки. Разделите тесто и начинку на 8 равных частей. Каждую часть теста раскатайте в тонкий круг диаметром 20-25 см. Выложите равномерно на тесто часть начинки, как бы втирая ее в лепешку.
Bake lahmajun. Bake the cakes, 2-3 pieces at a time, in an oven preheated to 250 degrees for 8 minutes. While one batch is baking, form another.
Испеките лахмаджун. Выпекайте лепешки по 2-3 штуки в духовке, разогретой до 250 градусов, в течение 8 минут. Пока выпекается одна партия, сформируйте другую.
Serve lahmajun hot with a glass of ayran.
Подавайте лахмаджун горячим со стаканом айрана.