Wash the cucumbers for the salad and cut into strips. Grate the hard cheese on a coarse grater. Rinse the chicken fillet under cold water and cut across the grain into 3-4 pieces. Wash the cucumber for serving and cut into thin strips. Rinse the dill and divide it into sprigs.
Огурцы для салата промойте и нарежьте соломкой. Твердый сыр натрите на крупной терке. Куриное филе промойте под холодной водой и разрежьте поперек волокон на 3-4 части. Огурец для подачи вымойте и нарежьте тонкими полосками. Зелень укропа ополосните и разделите на веточки.
Boil the eggs. Boil the water. Place the eggs in hot water, reduce heat and cook for 10-11 minutes. Then pour ice water over the eggs and cool for 15 minutes. Peel the cooled eggs and cut into strips.
Отварите яйца. Вскипятите воду. Опустите яйца в горячую воду, убавьте огонь и варите в течение 10–11 минут. Затем залейте яйца ледяной водой и остудите в течение 15 минут. Остывшие яйца очистите от скорлупы и нарежьте соломкой.
Prepare chicken meat. Pour water into the pan, add salt and boil. Place chicken fillet in boiling water and cook for about 30 minutes. Cool the meat and use your hands to separate the meat into thin fibers.
Приготовьте куриное мясо. В кастрюлю влейте воду, добавьте соль и вскипятите. В закипевшую воду положите куриное филе и варите около 30 минут. Остудите мясо и руками разделите мясо на тонкие волокна.
Assemble the layered salad. Use a round shape cut from a plastic bottle or a special cooking ring. Place the salad in a ring in layers: first chicken meat, then Korean carrots, then chopped cucumber, a layer of mayonnaise, chopped eggs, a layer of mayonnaise and grated cheese. Lubricate the cheese with mayonnaise and repeat the sequence of layers again. There is no need to grease the top layer of cheese with mayonnaise.
Соберите слоеный салат. Используйте круглую форму, вырезанную из пластиковой бутылки, или специальное кулинарное кольцо. Выкладывайте салат в кольцо слоями: сначала куриное мясо, потом морковь по-корейски, далее нарезанный огурец, слой майонеза, нарезанные яйца, слой майонеза и натертый сыр. Смажьте сыр майонезом и еще раз повторите очередность слоев. Верхний слой сыра смазывать майонезом не нужно.
Carefully move the round shape around its axis and remove. Garnish the layered salad with Korean carrots with thin cucumber strips and fresh dill.
Круглую форму аккуратно подвигайте вокруг оси и снимите. Украсьте слоеный салат с корейской морковью тонкими огуречными полосками и свежей зеленью укропа.