Boil the eggs hard, cool and peel. Wash the cucumber. Remove the casing from the ham. Drain canned corn and Korean carrots. Prepare a shallow salad bowl for layering the salad. To serve, wash and roughly chop the green onions.
Сварите яйца вкрутую, остудите и очистите от скорлупы. Помойте огурец. Снимите оболочку с ветчины. Слейте жидкость с консервированной кукурузы и корейской моркови. Приготовьте неглубокий салатник для выкладывания салата слоями. Зеленый лук для подачи промойте и крупно порежьте.
Prepare the ingredients for the salad. Cut the ham into strips, grate the cheese and cucumber separately on a coarse grater, and grate the eggs on a medium grater.
Подготовьте ингредиенты для салата. Нарежьте ветчину соломкой, сыр и огурец натрите по отдельности на крупной терке, яйца — на средней терке.
Form a salad. Layer the ingredients alternately: first half the ham, then the Korean carrots, corn, remaining ham, cucumbers, eggs and cheese. Spread each layer with a small amount of mayonnaise. Salt the egg and cucumber layers to taste.
Сформируйте салат. Выложите продукты слоями поочередно: сначала половину ветчины, затем корейскую морковь, кукурузу, оставшуюся ветчину, огурцы, яйца и сыр. Каждый слой промажьте небольшим количеством майонеза. Посолите по вкусу слои из яиц и огурцов.
Before serving, garnish the salad with green onions.
Перед подачей украсьте салат зеленым луком.