Prepare ingredients for heart salad with Korean carrots. Rinse the hearts well. Remove fat and blood vessels with a knife. Peel the onions and carrots. Cut the onion into half rings. Chop the carrots into small strips.
Подготовьте продукты для салата из сердечек с корейской морковью. Хорошо промойте сердечки. Удалите ножом жир и сосуды. Лук и морковь почистите. Лук нарежьте полукольцами. Морковь нашинкуйте мелкой соломкой.
Marinate the vegetables. Place the chopped carrots and onions in one deep dish. Separately combine salt, vinegar, sugar and water. Pour the mixture into the carrots and onions. Leave to marinate for an hour.
Замаринуйте овощи. Нарезанные морковь и лук положите в одно глубокое блюдо. Отдельно соедините соль, уксус, сахар и воду. Влейте смесь к моркови с луком. Оставьте мариноваться на час.
Prepare the chicken hearts. While the vegetables are marinating, boil the hearts in water with salt for 30-50 minutes.
Подготовьте куриные сердечки. Пока овощи маринуются, отварите сердечки в воде с солью 30-50 минут.
Make a salad of chicken hearts with Korean carrots.
Сделайте салат из куриных сердечек с корейской морковью.
Serve chicken heart salad with Korean carrots warm or chilled.
Подавайте салат из куриных сердечек с корейской морковью в теплом или охлажденном виде.