Remove the casing from the smoked sausage. Wash and dry the cucumbers and tomatoes. Drain canned corn. For serving, sort out the dill, wash and finely chop.
Копченую колбасу очистите от оболочки. Огурцы и помидоры помойте и обсушите. С консервированной кукурузы слейте жидкость. Укроп для подачи переберите, вымойте и мелко нарежьте.
Chop the salad ingredients. Cut the cucumbers and smoked sausage into cubes approximately 5x5 mm. Cut the tomatoes into 4 parts.
Нарежьте ингредиенты для салата. Огурцы и копченую колбасу нарежьте кубиками примерно 5х5 мм. Помидоры разрежьте на 4 части.
Mix and season the salad. Mix Korean carrots, chopped sausage, tomatoes, cucumber and corn. Then add mayonnaise and mix.
Смешайте и заправьте салат. Смешайте корейскую морковь, нарезанные колбасу, помидоры, огурец и кукурузу. Затем заправьте майонезом и перемешайте.
Sprinkle a serving plate with paprika, place the prepared salad with Korean carrots and sausage on it and sprinkle with chopped dill. Place a small dessert plate with crackers nearby.
Сервировочную тарелку посыпьте паприкой, выложите на нее готовый салат с корейской морковью и колбасой и посыпьте нарезанным укропом. Поставьте рядом небольшую десертную тарелку с сухариками.