Drain excess liquid from store-bought Korean carrots and canned beans. Cut the chicken breast into fillets. Wash and dry the cucumber. To serve, sort and rinse the parsley and drain the brine from the canned corn.
С покупной корейской моркови и консервированной фасоли слейте лишную жидкость. Куриную грудку разделайте на филе. Огурец помойте и просушите. Петрушку для подачи переберите и промойте, с консервированной кукурузы слейте рассол.
Fry the chicken meat. Cut the chopped fillet into cubes 3 mm thick. Then fry the fillet in sunflower oil for 15-20 minutes until cooked. Cool.
Обжарьте куриное мясо. Разделанное филе нарежьте брусочками толщиной 3 мм. Затем обжарьте филе на подсолнечном масле в течение 15-20 минут до готовности. Остудите.
Cut the cucumber and grate the cheese. Cut the cucumber into strips about 3 mm thick. Grate the cheese on a coarse grater.
Порежьте огурец и натрите сыр. Огурец нарежьте соломкой толщиной около 3 мм. Сыр натрите на крупной терке.
Mix the ingredients and dress the salad. Mix chicken, Korean carrots, beans, cucumber, cheese and crackers in a bowl, add salt and season with mayonnaise.
Смешайте ингредиенты и заправьте салат. Смешайте в миске курицу, корейскую морковь, фасоль, огурец, сыр и сухарики, посолите и заправьте майонезом.
Take a large flat plate, place a cut glass on it, then arrange the salad around the glass. Align the sides, remove the glass and garnish the salad with a sprig of parsley and kernels of canned corn.
Возьмите большую плоскую тарелку, поставьте на нее граненый стакан, затем выложите салат вокруг стакана. Выровняйте бока, уберите стакан и украсьте салат веточкой петрушки и зернами консервированной кукурузы.