Wash and peel the carrots. Wash the lemon and cut it in half. Wash the chili peppers and remove the seeds. Prepare a container for pickling carrots.
Морковь помойте и очистите. Лимон помойте и разделите пополам. Перец чили помойте и удалите семена. Приготовьте контейнер для маринования моркови.
Chop the vegetables. Cut the carrots into strips or grate them. Cut the chili pepper into rings.
Нарежьте овощи. Морковку нарежьте соломкой или натрите на терке. Перец чили нарежьте колечками.
Prepare the dressing. Squeeze the juice out of the lemon. Mix olive oil, lemon juice, honey, salt and chili.
Приготовьте заправку. Из лимона выдавите сок. Смешайте оливковое масло, лимонный сок, мед, соль и чили.
Season the carrots. Mix the carrots with the dressing, place everything in a container with a lid and leave to set in the refrigerator for 2 hours.
Заправьте морковь. Перемешайте морковь с заправкой, сложите все в контейнер с крышкой и оставьте настояться в холодильнике на 2 часа.
When serving, place Korean-style carrots in a bowl, sprinkle with cashew nuts and almonds.
При подаче морковку по-корейски выложите в пиалу, посыпьте орехами кешью и миндальными лепестками.