Measure out the required amount of food. Wash the carrots thoroughly under running water, peel, then cut into thin strips or use a special grater for vegetable salads. Peel the garlic and pass through a press. Prepare sterilized 0.5 liter jars and metal lids.
Отмерьте необходимое количество продуктов. Морковь тщательно вымойте под проточной водой, почистите, затем нарежьте тонкой соломкой или воспользуйтесь специальной теркой для овощных салатов. Чеснок очистите от шелухи, пропустите через пресс. Приготовьте стерилизованные банки объемом 0,5 л и металлические крышки.
Pickle the carrots. Place the carrots in a deep container, combine with salt, pepper, granulated sugar, and cumin. Mix the ingredients with your hands, gently kneading them. Add vinegar and stir again. Leave for 30 minutes.
Замаринуйте морковь. Морковь положите в глубокую емкость, соедините с солью, перцем, сахарным песком, тмином. Перемешайте ингредиенты руками, слегка мнущими движениями. Добавьте уксус, еще раз перемешайте. Оставьте на 30 минут.
Can the carrots. Place garlic and coriander at the bottom of the prepared jars, arrange the carrots, and close hermetically with lids. Then place it on the neck, let it cool and store it in the refrigerator or cellar.
Законсервируйте морковь. На дно подготовленных банок положите чеснок и кориандр, разложите морковь, закройте герметично крышками. Затем поставьте на горлышко, дайте остыть и уберите на хранение в холодильник или погреб.
Place the pickled carrots in a small elegant salad bowl and serve with boiled rice.
Маринованную морковь выложите в небольшой изящный салатник, подавайте к столу с отварным рисом.