Wash the apple, cucumber, parsley and chicken hearts and dry with a paper towel.
Яблоко, огурец, петрушку и куриные сердечки помойте и просушите бумажным полотенцем.
Boil the hearts. Pour water into the pan, add salt, add spices and place the hearts. Bring to a boil and cook the hearts for about 20 minutes until soft.
Сварите сердечки. В кастрюлю налейте воды, посолите, добавьте специи и выложите сердечки. Доведите до кипения и варите сердечки около 20 минут до мягкости.
Then cut the boiled chicken hearts, cucumber and greens into small cubes. Peel the apple, remove the seeds and cut into cubes.
Затем нарежьте вареные куриные сердечки, огурец и зелень небольшим кубиком. Яблоко очистите от кожуры, удалите семечки и нарежьте на кубики.
Assemble the salad: Place all ingredients in a bowl. Add mayonnaise, salt and pepper. Mix well. The salad is ready! You can serve.
Соберите салат: в миску выложите все ингредиенты. Добавье майонез, соль и перец. Хорошенько перемешайте. Салат готов! Можно подавать.
Garnish the finished salad with fresh carrots, grated on a coarse grater.
Готовый салат украсьте свежей морковью, натертой на крупной терке.