Wash the vegetables thoroughly, prepare the work surface, check all the necessary ingredients. Peel the potatoes, celery and onions.
Тщательно промойте овощи, подготовьте рабочую поверхность стола, проверьте все необходимые ингредиенты. Почистите картофель, сельдерей и репчатый лук.
Chop the celery.
Порежьте сельдерей.
Finely chop the onion.
Мелко порежьте лук.
Cut the potatoes into cubes.
Порежьте картофель кубиками.
Chop the spinach.
Порежьте шпинат.
Heat a frying pan with vegetable oil, add onion and celery to the frying pan.
Разогрейте сковороду с растительным маслом, положите на сковороду лук и сельдерей.
Sauté the onion and celery for 3-5 minutes.
Обжарьте лук и сельдерей в течение 3-5 минут.
Transfer the potatoes to the pan.
Переложите картофель в кастрюлю.
Add fried celery and onion to potatoes.
Добавьте к картофелю обжаренный сельдерей и лук.
Add 1-1.5 liters of water to the vegetables and cook for 3-5 minutes.
Добавьте к овощам 1-1,5 литра воды и варите 3-5 минут.
Add broccoli to the soup.
Добавьте в суп брокколи.
Add spinach to the soup and simmer for 10 minutes.
Добавьте в суп шпинат и варите 10 минут.
Grind the cream soup with a blender.
Измельчите крем-суп блендером.
Heat the cream.
Подогрейте сливки.
Add heated cream to the cream soup, beat the cream soup with a blender until smooth.
Добавьте подогретые сливки в крем-суп, взбейте крем-суп блендером до однородности.
Serve cream soup with fresh croutons.
Подавайте крем-суп со свежими сухариками.
Add thinly chopped spinach to the cream soup.
Добавьте к крем-супу тонко порезанный шпинат.