Wash the eggplants, peel the onions and garlic. Grind the garlic in a press. Wash the cilantro, dry and chop. Prepare a marinating container.
Помойте баклажаны, почистите лук и чеснок. Чеснок измельчите в прессе. Кинзу промойте, обсушите и нарежьте. Приготовьте контейнер для маринования.
Boil the eggplants. Place a pan of water on the stove, add 1 tbsp. l. salt. When the water boils, add the eggplants and cook for 5 minutes. Then remove them from the pan and let cool.
Сварите баклажаны. Поставьте кастрюлю с водой на плиту, добавьте 1 ст. л. соли. Когда вода закипит, положите в нее баклажаны и варите 5 минут. Затем достаньте их из кастрюли и дайте остыть.
Prepare the marinade. Cut the onion into half rings and mix with chopped garlic. Add the remaining salt, sugar, vinegar and oil. Mix everything and leave for 10 minutes.
Приготовьте маринад. Нарежьте лук половинками колец и смешайте с измельченным чесноком. Добавьте оставшуюся соль, сахар, уксус и масло. Перемешайте всё и оставьте на 10 минут.
Marinate the eggplants. Peel the eggplants and cut into medium pieces. Add them to the marinade, mix thoroughly, then transfer everything to an airtight container and refrigerate for 6 hours.
Замаринуйте баклажаны. Почистите баклажаны и нарежьте средними кусочками. Добавьте их к маринаду, тщательно перемешайте, затем переложите всё в герметичный контейнер и уберите в холодильник на 6 часов.
To enhance the taste of pickled eggplants, sprinkle them with chopped fresh cilantro before serving.
Чтобы подчеркнуть вкус маринованных баклажанов, посыпьте их перед подачей нарубленной свежей зеленью кинзы.