Prepare the ingredients for cooking. Rinse the meat well, dry with paper towels and cut into small pieces. Peel the onion, wash and cut into small cubes. Remove the required amount of sauerkraut from the jar and squeeze out the moisture. Wash the greens, dry and chop. Connect the multicooker to power.
Подготовьте ингредиенты для приготовления. Мясо хорошо промойте, обсушите бумажными полотенцами и нарежьте небольшими кусочками. Очистите лук, помойте и нарежьте мелкими кубиками. Достаньте из банки нужное количество квашеной капусты и отожмите от влаги. Зелень помойте, обсушите и нашинкуйте. Подключите мультиварку к питанию.
Cook the meat. Pour vegetable oil into the multicooker bowl, turn on the “Fry” mode and transfer the meat pieces. Fry for 10 minutes, stirring occasionally with a silicone spatula.
Приготовьте мясо. В чашу мультиварки влейте растительное масло, включите режим "Жарка" и переложите мясные кусочки. Обжаривайте 10 минут, периодически помешивая силиконовой лопаткой.
Add onion. Add chopped onion to the meat, stir and fry for 5 minutes.
Добавьте лук. К мясу добавьте нарезанный лук, перемешайте и жарьте 5 минут.
Stew the sauerkraut. Place the cabbage in the slow cooker where the meat and onions are fried. Sprinkle with salt and pepper. Stir, close the lid, turn on the “Stew” mode and cook for 50-60 minutes. Cool the finished meat with sauerkraut slightly and serve.
Потушите квашеную капусту. В мультиварку, где жарится мясо и лук, отправьте капусту. Посыпьте солью и перцем. Перемешайте, закройте крышку, включите режим "Тушение" и готовьте 50-60 минут. Готовое мясо с квашеной капустой слегка остудите и подавайте к столу.
Before serving, sprinkle the dish with chopped herbs.
Перед подачей блюдо посыпьте нарезанной зеленью.