Prepare the ingredients for the sauerkraut and cucumber recipe. Remove the cabbage from the jar and squeeze it out. Also remove the pickles from the jar. Peel the onion and wash it. Wash the greens, dry and chop.
Подготовьте ингредиенты по рецепту квашеной капусты с огурцами. Капусту достаньте из банки, отожмите. Соленые огурцы также достаньте из банки. Лук почистите, помойте. Зелень помойте, обсушите и покрошите.
Prepare your ingredients. Chop the cabbage if necessary if it is too large. Cut the pickled cucumbers into cubes. Onion - in half rings.
Подготовьте ингредиенты. По необходимости измельчите капусту, если она слишком крупная. Соленые огурцы нарежьте кубиками. Лук — полукольцами.
Assemble the salad. Combine cabbage, cucumbers and onions in a salad bowl. Stir.
Соберите салат. В салатнице соедините капусту, огурцы и лук. Перемешайте.
Dress the salad. Add vegetable oil, salt and ground black pepper to the salad. Mix all ingredients and let sit for 20 minutes.
Заправьте салат. Добавьте в салат растительное масло, соль и черный молотый перец. Все ингредиенты перемешайте и дайте настояться 20 минут.
Sprinkle the salad with finely chopped herbs and serve.
Салат посыпьте мелко нарезанной зеленью и подайте к столу.