Peel carrots, onions, garlic. Wash the chicken hearts and dry with a paper towel.
Морковь, лук, чеснок очистите. Куриные сердечки помойте и просушите бумажным полотенцем.
Cut the onions and carrots into strips. Cut the chicken hearts in half.
Лук и морковь нарежьте соломкой. Куриные сердечки разрежьте пополам.
Heat a frying pan with vegetable oil. Fry chicken hearts with carrots and onions for 10 minutes, then add water, tomato paste, spices, salt and pepper to taste. Mix thoroughly and simmer for 15 minutes with the lid closed over low heat.
Разогрейте сковороду с растительным маслом. Обжарьте куриные сердечки с морковью и луком 10 минут, затем и добавьте воду, томатную пасту, специи, соль и перец по вкусу. Тщательно перемешайте и тушите 15 минут с закрытой крышкой на медленном огне.
Add pasta to the hearts in the pan and simmer until the pasta has absorbed all the water and is cooked.
В сковороду к сердечкам добавьте пасту, тушите, пока макароны не впитают всю воду и не приготовятся.
Serve the farfalle with hearts hot, garnished with finely chopped fresh herbs.
Подавайте фарфалле с сердечками горячими, украсив мелко нарубленной свежей зеленью.