Conveniently arrange the ingredients you need for cooking. Squeeze the cabbage and cut into smaller pieces. Peel, wash and finely chop the onion. Rinse the rice. Wash the greens, dry and cut. Preheat the oven to 180 degrees.
Удобно расположите нужные ингредиенты для приготовления. Капусту отожмите и нарежьте помельче. Лук почистите, помойте и мелко нарежьте. Рис промойте. Зелень помойте, обсушите и нарежьте. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Cook the rice. Place the washed rice in a saucepan and cover with cold water. For 200 g of rice you will need 400 ml of water. Cover the pan with a lid, place over medium heat and bring the water to a boil. Then reduce the heat and cook for 10-15 minutes. Remove from heat and let rice cool.
Сварите рис. Промытый рис переложите в кастрюлю и залейте холодной водой. На 200 г риса понадобится 400 мл воды. Кастрюлю накройте крышкой, поставьте на средний огонь и доведите воду до кипения. Затем убавьте огонь и варите 10-15 минут. Снимите с огня и дайте рису остыть.
Fry the onion. Place the frying pan on the fire, pour in the vegetable oil and add the chopped onion. Fry for a couple of minutes until soft and golden brown.
Пожарьте лук. Сковороду поставьте на огонь, влейте растительное масло и выложите нарезанный лук. Жарьте пару минут до мягкости и румяности.
Combine the ingredients. Place minced meat, rice, onion, and cabbage in a bowl. Salt, pepper, add spices and mix well.
Соедините ингредиенты. В миску отправьте фарш, рис, лук, капусту. Посолите, поперчите, добавьте специи и хорошо перемешайте.
Form and bake cabbage rolls. Grease a baking dish with oil, wet your hands, form round or oval cabbage rolls and place them in the pan. Fill the cabbage rolls with tomato paste. Place in a preheated oven for 30-35 minutes.
Сформируйте и запеките голубцы. Форму для запекания смажьте маслом, намочите руки, сформируйте круглые или овальные голубцы и отправьте их в форму. Залейте голубцы томатной пастой. Поставьте в разогретую духовку на 30-35 минут.
Sprinkle with chopped herbs and serve with sour cream.
Посыпьте нарезанной зеленью и подавайте со сметаной.