Prepare ingredients for making sauerkraut with sausage. Peel the onion and chop finely. Peel the apple and cut into cubes. Grind the sausage.
Подготовьте продукты для приготовления квашеной капусты с колбасой. Лук почистите, мелко нашинкуйте. С яблока снимите кожуру, нарежьте кубиками. Колбасу измельчите.
Prepare stewed sauerkraut with sausage. Fry the sausage in lard until crispy, 5-7 minutes. Add sugar and stir. Simmer for 1 minute. Add onion, fry for 3-5 minutes. Add cabbage and apple.
Приготовьте тушеную квашеную капусту с колбасой. Обжарьте колбасу на сале до хрустящей корочки 5-7 минут. Всыпьте сахар, перемешайте. Тушите 1 минуту. Добавьте лук, жарьте 3-5 минут. Добавьте капусту и яблоко.
Season and finish cooking. Salt, pepper, add cumin. Pour in water. Cover with a lid and simmer for 30 minutes.
Приправьте и завершите приготовление. Посолите, поперчите, всыпьте тмин. Влейте воду. Накройте крышкой и тушите 30 минут.
Serve sauerkraut with sausage and tomato sauce.
Подавайте квашеную капусту с колбасой с томатным соусом.