Prepare ingredients for Bavarian-style sauerkraut. Peel the cabbage and onion and chop finely.
Подготовьте продукты для квашеной капусты по-баварски. Капусту и лук почистите, мелко нашинкуйте.
Ferment the cabbage. Pour vinegar over the cabbage, place in a saucepan, place a press on top and put in a warm place for 1-3 days.
Заквасьте капусту. Капусту залейте уксусом, сложите в кастрюлю, сверху установите пресс и уберите в теплое место на 1-3 суток.
Prepare Bavarian-style sauerkraut. When the cabbage is ready, fry the onion in oil in a frying pan until golden brown for 3-5 minutes. Add cabbage, salt, pepper, cumin. Simmer until the cabbage is soft for 30-40 minutes. At the end of the stew, add juniper berries and bay leaves.
Приготовьте квашеную капусту по-баварски. Когда капуста будет готова, обжарьте лук до золотистого цвета на масле в сковороде 3-5 минут. Добавьте капусту, соль, перец, тмин. Тушите до мягкости капусты 30-40 минут. В конце тушения добавьте ягоды можжевельника и лавровый лист.
Serve Bavarian-style sauerkraut with beer and fried sausages.
Подавайте квашеную капусту по-баварски к пиву с жареными сосисками и колбасками.