Prepare ingredients for potatoes with sauerkraut and meat. Cut the meat into medium-sized pieces. Peel and chop the onion. Grate the carrots on a coarse grater. Peel the potatoes and cut into medium cubes.
Подготовьте продукты для картошки с квашеной капустой и мясом. Мясо нарежьте кусочками среднего размера. Репчатый лук почистите, измельчите. Морковь натрите на крупной терке. С картофеля снимите кожуру, нарежьте средними кубиками.
Prepare the meat and roast. In a frying pan in oil, fry the meat over high heat for 5 minutes until golden brown. Add onions, carrots. Stir. Fry over medium heat for 15 minutes. Salt and pepper.
Подготовьте мясо и зажарку. На сковороде в масле обжарьте мясо на сильном огне 5 минут до румяного цвета. Добавьте лук, морковь. Перемешайте. Жарьте на среднем огне 15 минут. Посолите, поперчите.
Finish cooking. Reduce heat to low. Add potatoes. Top with cabbage. Pour in hot water. Cover with a lid. Simmer over low heat for 45-50 minutes, stirring occasionally.
Завершите приготовление. Убавьте огонь до слабого. Вложите картофель. Сверху — капусту. Влейте горячую воду. Накройте крышкой. Тушите на слабом огне 45-50 минут, периодически помешивая.
Serve the potatoes stewed with sauerkraut and hot meat, garnished with dill and parsley.
Подавайте картошку, тушеную с квашеной капустой и мясом в горячем виде, украсив зеленью укропа и петрушки.