Peel the vegetables, rinse the meat and rice. Cut the meat into medium pieces. Chop the onion. Grate the carrots.
Почистите овощи, промойте мясо и рис. Нарежьте мясо средними кусочками. Лук измельчите. Морковь натрите на терке.
Fry the meat and vegetables. Fry the meat in a preheated cauldron with vegetable oil until golden brown. Add carrots and onions, stir, salt and pepper. Roast for 10-20 minutes until the vegetables soften. Add cabbage and fry for another 5 minutes.
Обжарьте мясо и овощи. Мясо обжарьте в разогретом казане с растительным маслом до золотистого цвета. Добавьте морковь и лук, перемешайте, посолите и поперчите. Жарьте 10-20 минут, пока овощи не размягчатся. Добавьте капусту и обжаривайте еще 5 минут.
Finish cooking. Add rice to the cauldron, fill it with water. The water should cover the cereal by 2-3 cm. Cover with a lid and simmer for 30 minutes until the rice is ready.
Завершите приготовление. Добавьте в казан рис, залейте его водой. Вода должна покрывать крупу на 2-3 см. Накройте крышкой и тушите 30 минут до готовности риса.
When serving, garnish the rice with fresh herbs to taste.
При подаче украсьте рис свежей зеленью по вкусу.