Peel the onion. Cut the onion into cubes. Prepare the slow cooker. Measure out all ingredients in advance.
Почистите лук от шелухи. Порежьте лук кубиками. Подготовьте мультиварку. Отмерьте заранее все ингредиенты.
Fry the onion. Pour oil into the multicooker bowl and add chopped onion. Turn the slow cooker to broil or bake mode and cook the onions for 10 minutes until softened.
Обжарьте лук. Налейте в чашу мультиварки масло и добавьте нарезанный лук. Переключите мультиварку в режим "жарки" или "выпечки" и обжаривайте лук 10 минут, пока он не станет мягким.
Prepare sauerkraut in a slow cooker. Add cabbage to the slow cooker, add water, salt and pepper, and stir. Turn on the extinguishing mode for 60 minutes.
Приготовьте квашеную капусту в мультиварке. Добавьте в мультиварку капусту, налейте воду, посолите и поперчите, перемешайте. Включите режим тушения на 60 минут.
Stewed sauerkraut in a slow cooker can be served with fresh herbs, such as parsley or green onions.
Тушеную квашеную капусту в мультиварке можно подавать со свежей зеленью, например, с петрушкой или зеленым луком.