Peel the onion, rinse with cold water and finely chop the cabbage.
Почистите лук, промойте холодной водой и мелко порежьте капусту.
Prepare the filling. Chop the onion and fry it in a frying pan with vegetable oil for 5 minutes. Add half a cup of water, cabbage, salt, pepper and butter. Simmer the cabbage for 20 minutes. When soft, remove the pan from the heat.
Приготовьте начинку. Измельчите лук и обжарьте его на сковороде с растительным маслом в течение 5 минут. Добавьте полстакана воды, капусту, соль, перец и сливочное масло. Тушите капусту 20 минут. Когда она станет мягкой, снимите сковороду с огня.
Knead the dough. Mix the egg with salt and 100 ml of water. Gradually add flour without ceasing to stir. Form the dough into a ball, which then roll out into a thin sheet. Using a shot glass, cut out circles from the dough.
Замесите тесто. Смешайте яйцо с солью и 100 мл воды. Постепенно добавьте муку, не переставая мешать. Сформируйте из теста шар, который затем раскатайте в тонкий лист. При помощи рюмки вырежьте из теста кружки.
Cook the dumplings. Place the filling on each circle and pinch the edges of the dough. Place a pot of water on the stove. When the water boils, salt it and place the dumplings in the pan. Without forgetting to stir, bring them to a boil, let them cook for another 5 minutes and remove from the stove.
Сварите пельмени. Выложите на каждый кружок начинку и защипните края теста. Поставьте на плиту кастрюлю с водой. Когда вода закипит, посолите ее и выложите в кастрюлю пельмени. Не забывая помешивать, доведите их до кипения, дайте повариться еще 5 минут и снимайте с плиты.
Serve dumplings with mustard or horseradish and garlic sauce.
Подавайте пельмени с соусом из горчицы или хрена с чесноком.