Peel carrots, onions, garlic. Wash the chicken hearts and peppers and dry with a paper towel.
Морковь, лук, чеснок очистите. Куриные сердечки и перец помойте и просушите бумажным полотенцем.
Marinate the hearts: in a deep bowl, mix the hearts with soy sauce, olive oil, salt, paprika, ground black pepper and garlic, crushed with a knife or passed through a press. Leave to marinate for 2 hours.
Замаринуйте сердечки: в глубокой миске смешайте сердечки с соевым соусом, оливковым маслом, солью, паприкой, молотым черным перцем и чесноком, измельченным ножом или пропущенным через пресс. Оставьте мариновться на 2 часа.
Meanwhile, remove the stem and seeds from the bell pepper and cut into small cubes. Cut the onion into half rings and the carrots into strips.
Тем временем у болгарского перца удалите плодоножку и семена, нарежьте на небольшим кубиком. Лук нарежьте полукольцами, а морковь — соломкой.
Heat a frying pan with vegetable oil. Fry the peppers, carrots and onions for 5 minutes. Then add chicken hearts to them. Fry, stirring every 3 minutes. Then cover the pan with a lid and simmer for 10-15 minutes over low heat until cooked through.
Разогрейте сковороду с растительным маслом. Обжарьте перец, морковь и лук в течение 5 минут. Затем добавьте к ним куриные сердечки. Жарьте, перемешивая каждые 3 минуты. Затем накройте сковороду крышкой и тушите 10-15 минут на медленном огне до готовности.
Serve the chicken hearts with hot vegetables, garnished with finely chopped fresh herbs. Use rice, bulgur or buckwheat as a side dish.
Подавайте куриные сердечки с овощами горячими, украсив мелко нарубленной свежей зеленью. В качестве гарнира используйте рис, булгур или гречку.