Peel the vegetables, wash and dry the knuckle thoroughly.
Почистите овощи, тщательно вымойте и обсушите рульку.
Cook the knuckle. Roll the garlic in salt, make several cuts in the meat and insert the cloves into them. Place the shank in a saucepan and add water until the meat is completely covered. Add the whole onion, bay leaf and pepper, cook the shank over low heat for 90 minutes, skimming off the foam regularly.
Сварите рульку. Обваляйте чеснок в соли, сделайте в мясе несколько надрезов и вставьте в них зубчики. Положите рульку в кастрюлю и залейте водой, чтобы мясо было покрыто полностью. Добавьте луковицу целиком, лавровый лист и перец, варите рульку на минимальном огне 90 минут, регулярно снимая пену.
Fry the cabbage. Chop the onion and fry in a frying pan with vegetable oil for 10 minutes until it becomes transparent. Then put the cabbage, pour in 10 tbsp. pork broth and simmer for 30 minutes.
Обжарьте капусту. Измельчите лук и обжарьте на сковороде с растительным маслом 10 минут, пока он не станет прозрачным. Затем положите капусту, залейте 10 ст.л. свиного бульона и тушите 30 минут.
Bake the knuckle. Mix soy sauce with pepper and mustard. Place foil in a baking dish, place the cabbage on it, and the shank on top, pour the sauce over everything. Place the mold in an oven preheated to 180 degrees for 30 minutes.
Запеките рульку. Смешайте соевый соус с перцем и горчицей. Выложите в форму для запекания фольгу, положите на нее капусту, а сверху — рульку, полейте все соусом. Отправьте форму в разогретую до 180 градусов духовку на 30 минут.
Pork knuckle is one of the best options for serving with beer; it is not without reason that it is so loved in the Czech Republic and Germany, where brewing is developed.
Свиная рулька — один из лучших вариантов для подачи к пиву, недаром ее так любят в Чехии и Германии, где развито пивоварение.