Before you start preparing stewed sauerkraut with sausages, prepare your ingredients. Squeeze the cabbage from the brine. Remove the casing from the sausages and cut the sausages into rings. Peel the onions and cut into half rings. Wash the greens for serving and divide them into small sprigs and onion feathers.
Перед началом приготовления тушеной квашеной капусты с сосисками подготовьте продукты. Капусту отожмите от рассола. Снимите оболочку с сосисок и нарежьте сосиски колечками. Репчатый лук очистите и нарежьте полукольцами. Зелень для подачи помойте и разделите на небольшие веточки и перья лука.
Stew the sausages. Heat the oil in a frying pan and add the onion. Fry it for 5 minutes. Add sausages to the pan. Add tomato paste there too. Stir everything for 1 minute. Pour 100 ml of water into the ingredients and bring to a boil.
Потушите сосиски. Разогрейте на сковороде масло и выложите лук. Обжаривайте его в течение 5 минут. Сосиски добавьте в сковороду. Туда же отправьте томатную пасту. Перемешивайте все 1 минуту. Влейте в ингредиенты 100 мл воды и доведите до кипения.
Prepare the cabbage. Add sauerkraut to the finished sausages. Sprinkle with salt, sugar and black pepper. Cover the dish with a lid and simmer for 15 minutes. Leave the finished dish for a couple of minutes to let it sit.
Приготовьте капусту. В готовые сосиски добавьте квашеную капусту. Посыпьте солью, сахаром и черным перцем. Накройте блюдо крышкой и тушите его 15 минут. Готовое блюдо оставьте на пару минут, чтобы оно настоялось.
Place the finished sauerkraut with sausages on beautiful plates and serve. Decorate the dish with herbs.
Готовую квашеную капусту с сосисками разложите по красивым тарелкам и подайте на стол. Украсьте блюдо зеленью.