Wash and peel the vegetables first. Rinse the chicken breast with cold water, separate the fillet from the skin and bones, and trim the veins if necessary. If the cabbage is too sour, soak it in water for about half an hour. Peel the onions and garlic.
Овощи предварительно помойте и почистите. Куриную грудку сполосните холодной водой, отделите филе от кожи и костей, при необходимости очистите от жилок. Если капуста слишком кислая, вымочите ее в воде около получаса. Почистите лук и чеснок.
Cook the meat. Finely chop the onion and place in a saucepan with a thick bottom. Add sunflower oil and simmer over low heat. Cut the chicken into small pieces and place in a pan, stir. Simmer until the breast is tender.
Приготовьте мясо. Репчатый лук мелко порубите и положите в кастрюлю с толстым дном. Добавьте подсолнечное масло и поставьте тушиться на слабом огне. Куриное мясо нарежьте небольшими кусочками и положите в кастрюлю, перемешайте. Тушите, пока грудка не станет мягкой.
Add cabbage. When the meat is ready, add tomato paste to the pan and mix well. Pass the garlic through a press and place in the pan. Add sauerkraut to the breast. Pour boiled water into the ingredients until it completely covers them. Stir.
Добавьте капусту. Когда мясо дойдет до готовности, положите в кастрюлю томатную пасту, хорошо перемешайте. Пропустите чеснок через пресс и положите в кастрюлю. Квашеную капусту добавьте к грудке. Влейте в ингредиенты кипяченую воду так, чтобы она полностью их покрыла. Перемешайте.
Finish the chicken with the sauerkraut. Stir the contents of the pan. Add salt and pepper to taste. Continue simmering until cooked through, about 30-40 minutes.
Завершите приготовление курицы с квашеной капустой. Перемешайте содержимое кастрюли. Добавьте соль и перец по вкусу. Продолжайте тушить блюдо до готовности примерно 30-40 минут.
Place the finished stewed chicken with cabbage on beautiful plates and serve.
Готовую тушеную курицу с капустой разложите по красивым тарелкам и подавайте к столу.