Peel carrots, onions, garlic. Remove the butter from the refrigerator 30 minutes before cooking. Wash the chicken hearts and dry with a paper towel.
Морковь, лук, чеснок очистите. Сливочное масло достаньте из холодильника за 30 минут до приготовления. Куриные сердечки помойте и просушите бумажным полотенцем.
Cut the onions and carrots into strips. Cut the tomatoes into slices.
Лук и морковь нарежьте соломкой. Помидоры нарежьте дольками.
Heat a frying pan with butter and a drop of vegetable oil to prevent burning. Fry onions, carrots and chicken hearts for 10 minutes.
Разогрейте сковороду со сливочным маслом и каплей растительного, чтобы не горело. Обжарьте лук, морковь и куриные сердечки 10 минут.
Add tomatoes to the pan and continue frying for 5 minutes.
Добавьте в сковороду помидоры, продолжайте жарить в течение 5 минут.
Add water, tomato paste and spices to the pan, cover with a lid, reduce heat and simmer for 25 minutes.
Добавьте в сковороду воду, томатную пасту и специи, накройте крышкой, убавьте огонь и тушите 25 минут.
Chop the greens and garlic finely, then add to the hearts, mix thoroughly and simmer for 3 minutes.
Зелень и чеснок порубите мелко, затем добавьте к сердечкам, тщательно перемешайте и тушите 3 минуты.
Serve the hearts in tomato sauce on a bed of cooked rice.
Подавайте сердечки в томатном соусе на подушке из вареного риса.