Rinse the meat and cut into small pieces across the grain. Peel the onion and finely chop. Peel the carrots and grate them on a coarse grater. Place the cabbage in a colander to drain excess liquid.
Мясо промойте и нарежьте небольшими кусками поперек волокон. Лук очистите от шелухи и мелко нарежьте. Морковь почистите и натрите на крупной терке. Откиньте капусту на дуршлаг, чтобы стекла лишняя жидкость.
Start frying the meat. Place the pan over medium heat and pour in 4 tbsp. vegetable oil. Let the pan heat up and add the pork pieces. Stirring frequently, fry them for 5-7 minutes. Add carrots and onions, fry everything together until the onions are soft. Then add sauerkraut to the vegetables and pork and fry for 2-3 minutes.
Приступите к обжарке мяса. Поставьте сковороду на средний огонь и влейте 4 ст.л. растительного масла. Дайте сковороде нагреться и выложите кусочки свинины. Часто перемешивая, обжарьте их 5-7 минут. Добавьте морковь и лук, обжаривайте все вместе до мягкости лука. Затем выложите к овощам и свинине квашеную капусту и обжаривайте 2-3 минуты.
Stew the meat with cabbage. Add tomato paste to the pan and add water. You need enough water to slightly cover the cabbage and meat. Cover with a lid and simmer for 60-90 minutes until the cabbage is done. The water will gradually evaporate. At the end, add vegetable oil, pepper, increase the heat and lightly fry the cabbage. While stewing, taste the dish and, if necessary, add salt to taste.
Потушите мясо с капустой. Добавьте в сковороду томатную пасту и влейте воду. Воды нужно столько, чтобы немного прикрыть капусту с мясом. Накройте крышкой и тушите 60-90 минут до готовности капусты. Вода будет постепенно выпариваться. В конце добавьте растительного масла, поперчите, увеличьте огонь и слегка поджарьте капусту. В процессе тушения попробуйте блюдо и, если нужно, добавьте соль по вкусу.
Serve hot stewed cabbage with pork as a separate dish or prepare a side dish, such as boiled potatoes.
Подавайте тушеную капусту со свининой в горячем виде как самостоятельное блюдо или приготовьте гарнир, например, вареный картофель.