Remove store-bought sauerkraut from the jar and weigh the required amount. Peel and wash the carrots. Place the calculated amount of vegetable oil and butter in containers in advance. To serve, rinse the dill and parsley, dry, and finely chop. Place sour cream in a gravy boat.
Магазинную квашеную капусту выложите из банки, взвесьте необходимое количество. Морковь очистите и помойте. Расчетное количество растительного и сливочного масла выложите заранее в емкости. Укроп и петрушку для подачи промойте, просушите, мелко порубите. Сметану выложите в соусник.
Prepare the vegetables. Squeeze the sauerkraut through cheesecloth and, if necessary, cut into thin strips. Grate the carrots on a coarse grater.
Приготовьте овощи. Квашеную капусту отожмите через марлю и при необходимости нарежьте тонкой соломкой. Морковь натрите на крупной терке.
Stew the cabbage. Melt butter in a frying pan, add vegetable oil to it. Then place the carrots in the pan and simmer for 5 minutes. Then add sauerkraut, sugar and simmer over low heat for 1 hour with the lid closed.
Потушите капусту. В сковороде растопите сливочное масло, добавьте к нему растительное масло. Затем выложите на сковороду морковь, потушите ее в течение 5 минут. Затем добавьте квашеную капусту, сахар и тушите на слабом огне 1 час с закрытой крышкой.
To serve the dish in an original way, take a small board, place a frying pan on it and serve the cabbage directly in it. Sprinkle the cabbage with finely chopped dill and parsley. Place a gravy boat with sour cream on the board next to the frying pan.
Чтобы оригинально подать блюдо, возьмите небольшую доску, поставьте на нее сковородку и подавайте капусту прямо в ней. Посыпьте капусту мелко нарезанной зеленью укропа и петрушки. Рядом со сковородкой на доску поставьте соусник со сметаной.