Wash the peppers and herbs and place them on a towel and let them dry. After this, remove the seeds from the pepper. Peel the garlic.
Перец и травы помойте и разложите на полотенце, дайте им просохнуть. После этого из перца удалите семена. Очистите чеснок.
Prepare vegetable paste. Grind green peppers, bell peppers, celery and garlic. Chop fresh parsley and cilantro with a knife. Crush the nuts in a mortar. Add seasonings and salt.
Приготовьте пасту из овощей. Зеленый перец, болгарский перец, сельдерей и чеснок пропустите через мясорубку. Измельчите ножом свежую петрушку и кинзу. Орешки растолките в ступке. Добавьте приправы и соль.
Divide adjika into jars. Using gloved hands, mix the mixture. Let it sit for 20 minutes at room temperature. After that, put it in jars, close the lids and put it in the refrigerator.
Разложите аджику по банкам. Руками в перчатках перемешайте полученную смесь. Дайте ей настояться в течение 20 минут при комнатной температуре. После этого выложите ее в баночки, закройте крышками и поставьте в холодильник.
Green pepper adjika can be served as a snack by spreading it on white bread and placing a piece of cheese on top.
Аджику из зеленого перца можно подавать в качестве закуски, намазав ее на белый хлеб и положив сверху кусочек сыра.