Prepare a saucepan, a cooking bag, and a kneading spatula for work. Remove eggs and butter from the refrigerator in advance. Sift the flour through a fine sieve. Peel the garlic clove and chop in a press.
Подготовьте для работы сотейник, кулинарный мешок, лопатку для замешивания. Яйца и сливочное масло заранее достаньте из холодильника. Просейте муку через мелкое сито. Зубчик чеснока очистите и измельчите в прессе.
Prepare the dough. Place a saucepan with water on the fire, add butter. Bring the mixture to a boil, reduce heat to low, add flour. Gradually add eggs, stirring constantly. Place the resulting dough in a cooking bag and place the future eclairs on a baking sheet. Bake for 20 minutes at 180 degrees. Then reduce the temperature to 160 degrees and bake for another 10 minutes. After this, turn off the oven and leave the eclairs inside until they cool slightly.
Приготовьте тесто. Поставьте на огонь сотейник с водой, добавьте сливочное масло. Доведите смесь до кипения убавьте огонь до минимума, засыпьте муку. Постепенно добавляйте яйца, постоянно помешивая. Положите получившееся тесто в кулинарный мешок и выложите будущие эклеры на противень. Выпекайте 20 минут при температуре 180 градусов. Затем уменьшите температуру до 160 градусов и выпекайте еще 10 минут. После этого выключите духовку и оставьте эклеры внутри, пока они немного не остынут.
Make the filling for the eclairs. Grate the cheese, add chopped garlic and mayonnaise. Mix well.
Сделайте начинку для эклеров. Натрите сыр на терке, добавьте измельченный чеснок и майонез. Хорошо перемешайте.
Fill the eclairs with filling. Cut the side of the baked eclairs and carefully place the filling inside. Leave the eclairs to sit so that the dough absorbs a little of the juices of the filling, but do not overcook so that the eclairs do not get soggy.
Заполните эклеры начинкой. Надрежьте выпеченные эклеры сбоку и аккуратно поместите внутрь начинку. Оставьте эклеры настояться, чтобы тесто немного впитало в себя соки начинки, но не передержите, чтобы эклеры не размокли.
Before serving, sprinkle the cheese eclairs with sesame seeds - it is ideal for the dish and will give it a pleasant aftertaste.
Перед подачей посыпьте сырные эклеры кунжутом — он идеально подойдет для блюда и подарит ему приятное послевкусие.