Prepare all the ingredients needed for cooking, take a saucepan and several bowls. Take out a silicone spatula and a baking sheet on which you place parchment paper in advance. Sift the flour. Wash the eggs and separate the whites from the yolks in 4 of them.
Подготовьте все необходимые для приготовления продукты, возьмите кастрюлю и несколько мисок. Достаньте силиконовую лопатку и противень, на котором заранее разложите пергамент. Просейте муку. Вымойте яйца и в 4 из них отделите белки от желтков.
Prepare the dough. Pour water into a saucepan or small saucepan, add sugar and salt. Place on the fire and wait until it boils. Then add margarine and continue cooking until it is completely dissolved. Add sifted flour to the resulting mass. Mix everything thoroughly with a whisk and leave on the fire for 1-2 minutes so that the dough comes away from the walls well.
Подготовьте тесто. В сотейник или маленькую кастрюлю налейте воду, добавьте сахар и соль. Поставьте на огонь и дождитесь кипения. Затем добавьте маргарин и продолжайте варить, пока он полностью не растворится. В получившуюся массу добавьте просеянную муку. Тщательно размешайте все венчиком и оставьте на огне на 1-2 минуты, чтобы тесто хорошо отходило от стенок.
Bake the base for the eclairs. Remove the pan from the heat and let the mixture cool slightly. Add the eggs one at a time, stirring the mixture with a whisk after each. Fill a pastry bag with dough and place future eclairs on a baking sheet. Bake the dough for 20 minutes at 200 degrees. Then reduce the temperature to 180 degrees and leave in the oven for another 30 minutes.
Испеките основу для эклеров. Снимите кастрюлю с огня и дайте смеси немного остыть. По очереди добавьте яйца, после каждого размешивая массу венчиком. Заполните тестом кондитерский мешок и отсадите будущие эклеры на противень. Выпекайте тесто 20 минут при температуре 200 градусов. Затем убавьте температуру до 180 градусов и оставьте в духовке еще на 30 минут.
Prepare the filling for the eclairs. Pour milk into a saucepan and place on fire. Wait until it boils. In a separate bowl, mix the egg yolks and sugar with a mixer. Add flour and mix again. Pour hot milk into the finished mixture, stirring constantly. Place the cream on the stove and cook for 5 minutes, stirring. Cool the finished cream, then fill the eclairs with it.
Приготовьте начинку для эклеров. Налейте молоко в кастрюлю и поставьте на огонь. Дождитесь кипения. В отдельной миске смешайте миксером яичные желтки и сахар. Добавьте муку и снова перемешайте. В готовую смесь влейте горячее молоко, постоянно помешивая. Поставьте крем на плиту и варите 5 минут, помешивая. Готовый крем остудите, затем наполните им эклеры.
Place the eclairs on dessert plates and top them with a few raspberries.
Разложите эклеры на десертных тарелках и добавьте к ним несколько ягод малины.