To prepare the cream for eclairs, cool all the necessary ingredients and do not remove the cheese and cream from the refrigerator in advance, otherwise the cream may separate when whipping. Prepare a mixer for whipping the cream and bowls for serving. Wash the strawberries without removing the sepals and cut them in half.
Чтобы приготовить крем для эклеров, охладите все необходимые продукты и не доставайте сыр и сливки из холодильника заранее, иначе при взбивании крем может расслоиться. Приготовьте миксер для взбивания крема и вазочки-креманки для подачи. Клубнику помойте, не снимая чашелистиков, и разрежьте пополам.
Whip the cream with powdered sugar. Pour the chilled cream into a deep bowl and add powdered sugar and vanilla. Beat the cream and powder with a mixer at low speed so that the powdered sugar has time to dissolve. Whip the cream to soft peaks.
Взбейте сливки с сахарной пудрой. В глубокую чашу вылейте охлажденные сливки и добавьте к ним сахарную пудру и ванилин. Взбивайте сливки с пудрой миксером на малых оборотах, чтобы сахарная пудра успела раствориться. Взбейте сливки до мягких пиков.
Add cheese. Add mascarpone cheese to whipped cream. Mix the cheese and cream with a mixer at low speed, without whipping, so that the cream does not turn into butter. Stir the finished cream a little more with a silicone spatula so that it acquires a more uniform structure.
Добавьте сыр. К взбитым сливкам добавьте сыр маскарпоне. Перемешайте сыр и сливки миксером на малых оборотах, не взбивая, чтобы крем не превратился в масло. Готовый крем еще немного перемешайте силиконовой лопаткой, чтобы он приобрел более однородную структуру.
The cream made from mascarpone cheese and cream does not spread and is perfect for filling eclairs. To serve, transfer the cream from the bowl into a deep vase or bowl and garnish with fresh strawberries.
Крем из сыра маскарпоне и сливок не растекается и прекрасно подойдет для заполнения эклеров. Для подачи переложите крем из чаши в глубокую вазочку или креманку и украсьте свежей клубникой.