Prepare the mushrooms for frying: wash them, remove the top layer of skin from the mushroom cap, and renew the cut of the mushroom stem. Grate the cheese on a fine grater. Rinse the greens and cherry tomatoes and dry with a paper towel. Peel the garlic.
Подготовьте грибы к обжарке: промойте их, снимите верхний слой кожицы со шляпки гриба, обновите срез ножки гриба. Сыр натрите на мелкой терке. Зелень и черри ополосните и просушите бумажным полотенцем. Чеснок очистите.
Prepare the sauce. Chop the greens. In a bowl, mix sour cream, cheese, herbs, salt and pepper to taste. The sauce is ready.
Приготовьте соус. Зелень измельчите. В миске смешайте сметану, сыр, зелень, соль и перец по вкусу. Соус готов.
Cut the mushrooms into small cubes. Chop the garlic. Heat a frying pan with butter and a drop of vegetable oil to prevent burning. Fry the mushrooms with garlic for 5 minutes, stirring.
Грибы нарежьте мелким кубиком. Чеснок измельчите. Разогрейте сковороду со сливочным маслом и каплей растительного, чтобы не горело. Обжарьте грибы с чесноком 5 минут, помешивая.
Assemble the sandwich. Mix sour cream sauce with fried mushrooms. Dry the toast in a dry frying pan or in a toaster. Spread the dressing on one toast and cover with the second one. Cut in half and serve.
Соберите сэндвич. Сметанный соус смешайте с обжаренными грибами. Тосты подсушите на сухой сковороде или в тостере. Смажьте один тост получившейся заправкой и накройте вторым. Разрежьте пополам и подавайте.
Garnish the finished sandwich with fresh herbs and cherry tomatoes.
Готовый сэндвич украсьте свежей зеленью и томатами черри.