Rinse and dry the chicken. Peel and rinse carrots, garlic and onions. Sort the parsley and rinse.
Курицу промойте и обсушите. Морковь, чеснок и лук очистите и промойте. Петрушку переберите и промойте.
Boil chicken and vegetables. Divide the chicken into pieces and place in a multicooker bowl. Add carrots and onions, salt and pepper, add water and turn on pressure cooker mode for 2 hours. If there is no such mode, use the extinguishing mode for 4 hours.
Сварите курицу и овощи. Курицу разделите на части и положите в чашу мультиварки. Добавьте морковь и лук, соль и перец, залейте водой и включите режим скороварки на 2 часа. При отсутствии такого режима используйте режим тушения на 4 часа.
Prepare broth, meat and vegetables. When the program ends, remove the vegetables and chicken and strain the broth. Discard the onion and reserve the remaining ingredients for further cooking. Cut the carrots into circles 3 mm thick. Chop the garlic. Separate the chicken meat from the bone and cut into small cubes.
Подготовьте бульон, мясо и овощи. Когда программа закончится, достаньте овощи и курицу, процедите бульон. Лук выбросьте, остальные ингредиенты сохраните дальше для приготовления. Морковь порежьте кружками толщиной 3 мм. Чеснок измельчите. Куриное мясо отделите от кости и нарежьте небольшими кубиками.
Place the jellied meat in the mold. Add garlic to chicken and stir. Place the chicken in the pan and place the carrots on top. Pour in the broth and refrigerate overnight.
Выложите холодец в форму. Добавьте чеснок к курице и перемешайте. Выложите курицу в форму, сверху положите морковь. Залейте бульоном и поставьте в холодильник на ночь.
Serve the jellied meat in portions. Place a piece of jellied meat on a plate, garnish with a sprig of parsley, and place a gravy boat with horseradish next to it. The plate can be placed on a napkin decorated in Russian style.
Подайте холодец порционно. На тарелку выложите кусок холодца, украсьте веточкой петрушки, рядом поставьте соусницу с хреном. Тарелку можно поставить на салфетку, оформленную в русском стиле.