Rinse the meat and dry with a napkin. Cut the pork legs and knuckle into 3 parts. Peel the vegetables and rinse under running water. To serve, wash the parsley and separate it into leaves.
Мясо промойте и просушите салфеткой. Свиные ноги и рульку разрежьте на 3 части. Овощи очистите и промойте под проточной водой. Петрушку для подачи помойте и разделите на листики.
Cook the meat. Place the legs, shanks and pulp in a saucepan. Pour cold water over the meat, bring to a boil, remove the foam, add the whole carrots, onions and garlic and simmer for 5 hours over low heat. Add bay leaf, pepper and salt an hour before cooking.
Сварите мясо. Ножки, рульку и мякоть положите в кастрюлю. Залейте мясо холодной водой, доведите до кипения, уберите пену, добавьте морковь, лук и чеснок целиком и варите 5 часов на медленном огне. Лавровый лист, перец и соль добавьте за час до готовности.
Cut the meat. After cooking, cool the broth with meat without a lid on the stove for 30-40 minutes, then remove the meat and let it cool further. Then remove all bones, cartilage and skin, and divide the meat into fibers.
Нарежьте мясо. По окончании приготовления остудите бульон с мясом без крышки на плите 30-40 минут, после чего достаньте мясо и дайте ему еще остыть. После удалите все кости, хрящи и шкуру, а мясо разделите на волокна.
Place the meat in the molds and leave to harden. Place the meat in molds, filling them halfway. Strain the broth through a sieve and cheesecloth and pour it over the meat. Let cool and refrigerate for 10 hours.
Разложите мясо по формам и оставьте застывать. Выложите мясо в формы, заполнив их на половину объема. Бульон процедите через сито и марлю и залейте им мясо. Дайте остыть и поставьте в холодильник на 10 часов.
Before serving, prepare a plate and place a small bowl on it. Remove the jellied meat from the mold, place it upside down in a bowl and garnish with parsley leaves and cranberries.
Перед подачей подготовьте тарелку, поставьте на нее небольшую пиалу. Достаньте холодец из формы, положите в пиалу вверх дном и украсьте листочками петрушки и ягодами клюквы.