Rinse and dry chicken wings. Peel and rinse carrots, onions, garlic and parsley root. Sort the dill, wash and dry. Wash the eggs in a 6% soda solution. To prepare a soda solution, mix 1 liter of water and 20 g of soda, mix thoroughly. Hard-boil the processed eggs.
Куриные крылья промойте и обсушите. Морковь, лук, чеснок и корень петрушки очистите и промойте. Укроп переберите, помойте и обсушите. Яйца промойте в 6%-ном растворе соды. Для приготовления раствора соды смешайте 1 л воды и 20 г соды, тщательно перемешайте. Обработанные яйца сварите вкрутую.
Chop and fry the vegetables. Cut the prepared onions, carrots and parsley root into large pieces. Cut the garlic into thin slices 2 mm thick. Fry all the vegetables in a dry hot frying pan for 5 minutes.
Нарежьте и обжарьте овощи. Подготовленные лук, морковку и корень петрушки нарежьте крупными кусками. Чеснок нарежьте тонкими пластинами толщиной 2 мм. Обжарьте все овощи на сухой раскаленной сковороде в течение 5 минут.
Prepare the broth. Place chicken wings in a large pot of water and bring to a boil. Skim off foam during cooking. Cook for 30 minutes, then add the roasted vegetables. Reduce heat and simmer the jellied meat under the lid for 4 hours. Once the broth is cooked, remove the chicken wings and vegetables. Strain the broth through cheesecloth into a large, clean container.
Подготовьте бульон. Куриные крылышки положите в большую кастрюлю с водой и доведите до кипения. Во время варки снимайте пену. Варите в течение 30 минут, затем добавьте обжаренные овощи. Уменьшите огонь и варите холодец под крышкой 4 часа. После того, как бульон сварится, достаньте куриные крылья и овощи. Бульон процедите через марлю в большую чистую емкость.
Shred the chicken and place the jellied meat in the mold. Remove the chicken flesh from the bone, separate from the skin and chop finely. Then place it in a mold with high sides in which the chicken jellied meat will harden. Pour broth over chicken. Place chicken jellied meat in the refrigerator until completely set, about 4 hours.
Измельчите курицу и поместите холодец в форму. Куриную мякоть снимите с кости, отделите от кожи и мелко порубите. Затем выложите ее в форму с высокими бортиками, в которой будет застывать куриный холодец. Залейте курицу бульоном. Поставьте куриный холодец в холодильник до полного застывания, примерно на 4 часа.
Serve the jellied wings in portions in small bowls about 12 cm in diameter, painted in the Khokhloma style. Place 2-3 cups of boiled egg on the jellied meat, and then place a sprig of dill on the egg.
Подавайте холодец из крыльев порциями в небольших пиалах диаметром примерно 12 см, расписанных в стиле хохломы. На холодец положите 2-3 кружка отварного яйца, а затем на яйцо выложите веточку укропа.