Before cooking jellied pork legs and chicken, you should prepare the meat. If pork legs are purchased at a supermarket, they must be tarred. Thanks to this procedure, you can rid the product of an unpleasant odor. Rinse the remaining ingredients thoroughly and peel the vegetables. Wash the dill sprigs and separate the thick stems.
Перед готовкой холодца из свиных ножек и курицы следует подготовить мясо. Если свиные ножки приобретены в супермаркете, их обязательно нужно осмолить. Благодаря этой процедуре можно избавить продукт от неприятного запаха. Остальные ингредиенты тщательно промойте, овощи очистите от кожуры. Веточки укропа промойте и отделите толстые стебли.
Cook the meat. Place the pork legs and chicken parts in a saucepan, add water and put on fire. Wait until it boils and drain the water while holding the lid. Fill the meat with water again so that it is 4-5 cm higher than the ingredients. After boiling, reduce the heat to low and cook for 4 hours.
Сварите мясо. Уложите свиные ножки и куриные части в кастрюлю, залейте водой и поставьте на огонь. Дождитесь кипения и слейте воду, придерживая крышку. Снова залейте мясо водой, чтобы она была выше ингредиентов на 4-5 см. После закипания убавьте огонь до минимального и варите 4 часа.
Season the broth with vegetables. Cut the onion in half and place in the broth. Place the carrots whole. Add salt, pepper and simmer the meat and vegetables over low heat for another 2 hours. Cool and strain the broth, removing the vegetables.
Заправьте бульон овощами. Луковицу разрежьте пополам и положите в бульон. Морковь положите целиком. Посолите, поперчите и варите на медленном огне мясо с овощами еще 2 часа. Остудите и процедите бульон, удалив из него овощи.
Let the jellied meat freeze. Remove all the bones from the meat and cut the pulp into small pieces. Chop the garlic clove and mix with the meat mixture. Place everything in molds and fill with strained broth. Leave the finished dish to cool in the refrigerator for 2 hours.
Поставьте холодец застывать. Из мяса выберите все косточки, а мякоть нарежьте мелкими кусочками. Измельчите зубчик чеснока и перемешайте с мясной массой. Разложите все по формам и залейте процеженным бульоном. Оставьте готовое блюдо остывать в холодильнике на 2 часа.
When serving, decorate the jellied meat with dill sprigs.
При подаче украсьте холодец веточками укропа.