Preheat the oven to 200 ⁰C. Wash the pumpkin, dry it with a paper towel, and peel it, removing the seeds and stem. Peel the carrots and garlic as well.
Разогрейте духовку до 200 ⁰С. Тыкву помойте, просушите бумажным полотенцем, очистите, удалив семяна и плодоножку. Морковь и чеснок также очистите.
Cut the pumpkin into large cubes, cut the carrots into slices, and chop the garlic.
Тыкву нарежьте крупным кубиком, морковь нарежьте кружочками, чеснок измельчите.
Place the vegetables in a deep bowl, add spices to them and mix thoroughly.
В глубокую миску выложите овощи, добавьте к ним специи и тщательно перемешайте.
Cover a baking sheet with parchment, place the pumpkin and bake it in the oven for 20 minutes at 200 ⁰C.
Противень застелите пергаментом, выложите тыкву и отправьте ее запекаться в духовку на 20 минут при 200 ⁰С.
Garnish the baked pumpkin with finely chopped fresh herbs.
Украсьте печеную тыкву мелко нарубленной свежей зеленью.