Wash the pumpkin, dry it with a paper towel, and peel it, removing the seeds and stem. Sift the flour through a fine sieve.
Тыкву помойте, просушите бумажным полотенцем, очистите, удалив семяна и плодоножку. Муку просейте через мелкое сито.
Cut the pumpkin into thin slices, sprinkle with flour and season with spices.
Тыкву нарежьте на тонкие пластинки, посыпьте мукой и приправьте специями.
Heat a deep frying pan with vegetable oil. Deep fry the pumpkin for 3-4 minutes on each side until golden brown.
Разогрейте глубокую сковороду с растительным маслом. Обжарьте тыкву во фритюре по 3-4 минуты с каждой стороны до румяной корочки.
Serve ready-made chips with sour cream sauce based on sour cream, finely chopped fresh herbs, garlic, salt and pepper.
К готовым чипсам подайте сметанный соус на основ сметаны, мелко нарубленной свежей зелени, чеснока, соли и перца.